your logo

Rólunk PDF Nyomtatás E-mail

A Virtual Transport Bt. 2007-ben alakult. Célunk a vasúti illetve repülőgépes programok kedvelőinek kiszolgálása a legfrissebb programokkal webáruházunkon keresztül. Természetesen gondolunk a régi játékok kedvelőire is, így kínálatunkban több éves programok is megtalálhatóak. A szoftverekkel való kikapcsolódást az erre a célra gyártott hardvereszközökkel kívánjuk még teljesebbé tenni.

 

Filozófiánk, hogy ezekből a programokból rengeteget lehet tanulni, használatukkal közelebb kerülünk a valós életben jelenlévő tömegközlekedési, vagy éppenséggel szállító eszközökhöz, megérthetjük azok működését, az általuk alkotott hálózatok üzemelését. Ezt kívánjuk elősegíteni segítségnyújtással is: honlapjaink rengeteg friss információt tartalmaznak az egyes programokról, a virtuális közlekedés köré szerveződő közösségi életről. Ehhez mi magunk is hozzá kívánunk tenni rendszeres megjelenésünkkel kiállításokon, börzéken, találkozókon.

 

Mi valóban kíváncsiak vagyunk látogatóink véleményére, ezért fontosnak tekintjük az általuk feltett kérdések tőlünk telhető legjobb megválaszolását. Kérjük használd ki az egyes hírekhez kapcsolódó hozzászólások küldésének lehetőségét, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot űrlapunkon, esetleg e-mail-en keresztül!

 

Partnerek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés