your logo

Amit tudni kell PDF Nyomtatás E-mail

Amit tudni kell
avagy
Általános szerződési feltételek

(Figyelem! Kidolgozás alatt, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a további részletekért!)

 

 

I. Adataink, elérhetőségünk
Virtual Transport Bt.
Címünk: 1174 Budapest, Orgoványi utca 13.
Telefonszám: 06-20/3183700
E-mail: info kukac virtualtransport pont hu
rendeles kukac virtualtransport pont hu
Adószám: 22366140-2-43
Cégjegyzékszám: 01-06-776869


II. A termékek megrendelési/megvásárlási módja
A webáruházban található termékeket csak internet útján tudod megrendelni, azaz vagy a honlapon található áruház segítségével, vagy e-mail-ben való megkereséssel.

A rendeléshez be kell jelentkezned az áruházunkba, amit egy gyors regisztráció után tudsz megvalósítani. Ezt megteheted a bal oldali menüben a Bejelentkezés gombra kattintva.

Minden esetben visszajelezzük rendelésedet, valamint megkeresünk az általad megadott e-mail címen vagy telefonszámon, hogy biztos vagy-e a vásárlásban.
Fontos tudnivaló, hogy mi is rendelésre szerezzük be az árut, amely havonta kétszer, 15-én (illetve a hozzá legközelebb eső munkanapon) és 30-án (illetve a hozzá legközelebb eső munkanapon). Ezen dátumok után beérkező rendeléseket már csak a következő alkalommal tudjuk végrehajtani.

 

III. A vásárolt termékek kifizetésének módja
Budapesti kézbesítés esetén: A terméket átvételkor, cégünk munkatársának kell kifizetni, készpénzben, a számla kiállítása is ekkor történik meg.
Vidéki kézbesítés esetén: A terméket a csomag átvételekor, ún. utánvéttel kell kifizetni, készpénzes úton. Ekkor a számla a csomagban található, az utánvétel költsége (kb. mintegy 2000 forint) is téged terhel. Cserébe ezért egy munkanap alatt házhoz viszi a posta.
A költség súly és termék ár függvényében változik. A pontos összeg a posta díjkalkulátor segítségével tudható meg.

 

IV. A vásárolt termékek kiszállításának módja
Budapesten: A termék megérkeztekor e-mail-ben vagy telefonon időpontot és helyet egyeztetünk, majd az így létrejött módon személyesen adjuk át a csomagot.
Vidéken: a terméket a Magyar Posta szállítja ki, így a kézbesítő adja át, illetve amennyiben a csomagot nem tudtad átvenni, akkor a postahivatalban lesz felvehető.
Kérjük, hogy a termék átvételénél vizsgáld meg nem sérült-e a csomag és csak utána fizesd ki az ellenértékét!

 

V. A vásárlástól való elállás
A vásárlást meg nem történtté tenni a rendelés szóbeli vagy e-mailben történő egyeztetéséig megvalósítható egy e-mail küldésével és abban az elállás közlésével.
A rendelés leegyeztetése után is jogosult vagy az elállásra, azonban ezt csak bontatlan csomagolással visszaadott termékkel lehetséges a szerzői jogi törvények miatt. Ilyen termék visszaküldésekor a postaköltség téged terhel. Mindezt az átvételtől számított 8 munkanapon belül tudod megtenni. Amennyiben így döntöttél, úgy mi 30 napon belül visszatérítjük neked a termék árát.

 

VI. Panaszok, vevői kérdések ügyintézése
Kérdéseiddel, véleményeddel kérjük keress meg minket levélben, vagy e-mail-ben az Elérhetőségünknél megadott módon!
Amennyiben panasszal élnél a vásárolt termékkel kapcsolatban, úgy kérjük e-mail vagy telefon útján vedd fel velünk a kapcsolatot az ügyintézés megkönnyítése érdekében! A panasz kezeléséhez/megoldásához minden esetben szükségünk van a termékre és az általunk kiállított számlára. Ezek hiánya nélkül sajnos nem áll módunkban segíteni. A panaszról jegyzőkönyvet veszünk fel, amelyben rögzítjük az adataidat, a termék adatait, a vásárlással kapcsolatos információkat, valamint magát a panaszt és megtételének idejét. Ezt követően a terméket átvesszük és 3 napon belül megkeresünk a panasz általunk vélt legjobb megoldási módjával.
Felhívnánk a figyelmedet, hogy nem áll módunkban a következő panaszokat elfogadni:

  1. Nem figyeltél az adott terméknél az ajánlott számítógépigényre és ezért nem fut a program / nem működik együtt a hardver az otthoni gépeddel.
  2. Már valaki megvette neked ezt, vagy megszerezted máshonnan.
  3. Átvétel után valaki megrongálta a terméket.
  4. Meggondoltad magad, vagy kipróbálás után nem tetszett a termék.

 

VII. Adatkezelés
A honlapunkon (vagy az e-mailben esetleg telefonon) általad megadott adataidat szigorúan bizalmasan kezeljük és nem adjuk át semmilyen harmadik személynek vagy vállalkozásnak, kivéve postai kiszállítás esetén az ehhez szükséges adatokat a postának.

 

VIII. Egyéb információk
Aktuális akciónkról, híreinkről minden vásárlónk e-mail-ben értesítést kap. Amennyiben nem kívánod, hogy informáljuk ezekről, kérjük jelezd felénk egy e-mail-ben!
A honlapon feltüntetett termékleírásokat, információkat folyamatosan frissítjük, átnézzük, azonban hibázni mi is tudunk. Az ilyen jellegű elírásokért egyrészt elnézésedet kérjük, másrészt felelősséget nem vállalunk. Amennyiben nem vagy biztos az általad látottakban, olvasottakban, kérj tőlünk segítséget!
A termékekkel kapcsolatban honlapunkon megtalálható képek, logók, márkajelzések a jogos tulajdonosuké, mi az ő engedélyükkel, információadás céljából közöljük őket. Továbbfelhasználásuk az ő jóváhagyásukhoz kötött.
Minden egyéb más tartalom joga mindhárom weboldalunkon viszont már a mi tulajdonunk, felhasználásuk, részekben történő megjelentetésük a honlap tulajdonosának előzetes írásbeli engedélyéhez kötött.

 

 

Minden jog fenntartva. Copyright ©Virtual Transport Bt. - 2007

 

Partnerek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés