your logo

Virtual Transport
WoS 3 - London Underground PDF Nyomtatás E-mail
2011. június 05. vasárnap, 10:31

Előrendelhető a World of Subways sorozat harmadik része! A várhatóan június 30-án megjelenő dobozos változat Londonba kalauzol bennünket ahol a Circle vonalon teljesíthetünk szolgálatot. A menetrend szerinti vezetés mellett különböző küldetéseket is elvállalhatunk. A programban most először kell a valóságnak megfelelően üzembe helyezni a járművet, beállítani az utastájékoztató berendezést, de a járművek fizikája is valós alapokon nyugszik. A grafika tovább fejlődött, az utasok immáron be is szállnak a járművekbe, de akár mi is utazhatunk a vezetés helyett.

 
Train Sim Magazin 3/2011 PDF Nyomtatás E-mail
2011. április 24. vasárnap, 16:58

Megjelent a német Train Sim Magazin ezévi harmadik száma. A 66 oldalas magazin a szokásos magas színvonalú tartalommal jelentkezik, rengeteg érdekességet nyújtva a németül tudóknak. Több nemrégiben megjelent kiegészítőt is letesztelnek a lap írói, valamint tippek és trükkök is megtalálhatók különböző programokhoz és folytatódik a RailWorks pályaépítési oktatósorozat a második résszel.

 
ProTrain Perfect 2 PDF Nyomtatás E-mail
2011. április 18. hétfő, 21:50

Megjelent és nálunk is kapható a ProTrain Perfect 2, amely a vonatvezetés valódi élményét ígéri. A program sokkal inkább szimulátor mintsem játékprogram, mely a Trainz 2010 motorjára épül, de nem szükséges annak megléte hozzá. 172 küldetésen keresztül lehet benne vonatokat vezetni Németország területén, több pályán összesen 1000 kilométernyi vasútvonalon gurulhatunk végig kisebb vagy nagyobb sebességgel. A járműállomány is változatos, a biztonsági berendezések használatát pedig meg kell tanulni. A szimulátorok kedvelőinek különösen ajánlott darab, melyhez a jövőben kiegészítők is várhatók.

Módosítás dátuma: 2011. április 18. hétfő, 21:57
 
Angliai motorvonatozás PDF Nyomtatás E-mail
2011. április 20. szerda, 22:04

Megjelent a JustTrains új RailWorks kiegészítője, amely ismét Angliába kalauzolja el a vasút kedvelőit, bár ezúttal egy kitalált pályára. A Totham útvonal 30 mérföldnyi pályát foglal magában, telis-tele érdekességekkel, tennivalóval. A járművezetők feladatai között a személyszállítástól elkezdve az atomvonatok továbbításáig sokminden színesíti. A lemezen ráadásul megtalálható a Class 153-as dízel motorvonat is, amely további küldetésekkel látja el az érdeklődőket. A járműbe olyan új funkció került beépítésre, mint a DRA, illetve az üzemeltethető menetirány jelzőtábla.

 
Svájci kettős PDF Nyomtatás E-mail
2011. január 29. szombat, 22:21

Ismét bővült a kínálatunk, ezúttal Svácjba csábítjuk a virtuális járművek vezetőit Microsoft Train Simulator programhoz való kiegészítők révén: immáron nálunk is kapható a Gotthard Route nevű pálya második része, amely az első rész folytatása és amelyben Airolotól Chiassoig vezethetünk. A Stadler új motorvonata is bemutatkozik a Bernina Express Plus Pack Allegra nevű kiegészítővel, így aki szereti a modern villamos motorvonatokat és megvan a Bernina Express kiegészítő, annak kellemes órákat hozhat ez a szoftver is.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

10. oldal / 12